Tots els pobles

Notícies

Estàs aquí : Inici> Notícies

El vehicle mèdic, el que volen —— Luanchuan

Temps: 2023-04-03 Accessos : 18

Durant els darrers anys, s'han traslladat cada cop més vehicles mèdics mòbils d'ORICH Medical Device a ciutats, pobles, mines i fronteres... Els clients adquirits s'han tornat més diversos, com ara la comissió de salut i planificació familiar, hospitals, etc. centres d'exploració física, departaments de logística general, creu vermella, i empreses..., que tenen diferents necessitats i diferents missions. Només aquelles persones que necessiten vehicles mèdics saben el seu valor.

El maig de 2017, el comtat de Luanchuan va invertir 2 milions de RMB més i va assignar l'Hospital del Poble de Luanchuan i l'Hospital de Medicina Tradicional de Luanchuan per comprar conjuntament dos vehicles d'examen físic multifuncional d'ORICH Medical Device pel principi de seleccionar el millor dels millors.

20190403090809_839

Comtat de Luanchuan

Hi ha moltes muntanyes mentre que menys terres a Luanchuan. "Els nois baixen per la muntanya, les noies es casen des de la muntanya i els vells són atrapats a la muntanya" és una veritable descripció de la vida a Luanchuan. Aquí, els serveis mèdics estan bloquejats a causa de les carreteres de muntanya pesades. Especialment per als ancians del niu buit, és difícil obtenir un tractament oportú en cas d'emergència. Per tant, l'atenció mèdica preventiva és especialment important. I només la detecció precoç i el diagnòstic precoç poden produir-se un tractament precoç i una recuperació primerenca

El 2017, el govern de Luanchuan va implementar el projecte precís d'alleujament de la pobresa i benefici mèdic per oferir exàmens físics gratuïts a les persones grans de més de 60 anys i als vilatans pobres. La muntanya és un obstacle per superar-los.

Com traslladar el centre d'exploració física a les muntanyes?

Un vehicle mèdic mòbil és la resposta.

ORICH Medical Device és un fabricant professional de vehicles mèdics mòbils i equips mèdics de diagnòstic radioactiu i l'única empresa a la Xina que aconsegueix una producció síncrona altament sistemàtica en el camp de la radiació i el tractament mèdic mòbil. A més, posseeix una solució hospitalària mòbil completa. Som plenament conscients que la "personalització" és l'ànima dels vehicles mèdics mòbils. A ORICH Medical Device, no hi ha dos vehicles mèdics mòbils exactament iguals. Els nostres serveis comencen des de la primera trucada de consulta.

20190403090843_926

D'acord amb aquest pla, es poden realitzar al vehicle 16 exàmens de rutina com ara pel·lícula de raigs X, rutina de sang, ecografia B, electrocardiograma, etc.

A més, en funció de les necessitats reals del projecte de benefici mèdic de Luanchuan, proporcionem els següents sistemes professionals per al vehicle mèdic de Luanchuan:

Sales de protecció a la zona de radiació professional

Tenint en compte el projecte de prestacions mèdiques de temps reduït i resistent, es prenen les mesures de protecció del personal mèdic. I el disseny integrat de l'esquelet d'acer i el marc del cos s'adopta per a l'àrea de radiació per prevenir eficaçment la radiació del raig.

Sistema d'optimització de l'entorn interior

Durant el projecte de benefici mèdic de Luanchuan, tenint en compte el gran nombre de metges forenses d'edat avançada, els vehicles mèdics estan equipats amb el sistema d'optimització de l'entorn interior per purificar, esterilitzar, deshumidificar, refredar o escalfar l'aire de manera eficaç i assegurar l'aire fresc a l'interior. el vehicle en condicions de gran afluència de gent.

Sistema intel·ligent d'alimentació d'alta tensió autoadaptable

Tenint en compte les complexes i dures condicions de subministrament d'energia a zones remotes, els vehicles estan equipats amb un sistema d'alimentació d'alta tensió autoadaptatiu intel·ligent, que no només és compatible amb l'energia industrial de 380 V i l'energia civil de 220 V, sinó que també garanteix que els dispositius mèdics dels vehicles mèdics poden funcionar bé en condicions adverses com ara condicions excessives, baixes i inestables.

Plataforma intel·ligent de videocloud

Diversos serveis mèdics al núvol, com ara el diagnòstic al núvol, la pel·lícula al núvol, l'emmagatzematge al núvol, la reserva al núvol i la consulta al núvol, etc. Es proporcionen per establir vincles verds entre pacients, hospitals i experts.

El juliol de 2017, es van lliurar oficialment els vehicles especials per a l'examen de salut de Luanchuan.

20190403090939_723

Cerimònia de lliurament de vehicles mèdics entre Luanchuan i ORICH Medical Device

20190403091009_882

El Sr. Nie, el Director de la Comissió de Salut i Planificació Familiar, el Sr. Li, el President de l'Hospital Popular de Luanchuan i el Sr. Ding, el president de l'Hospital Tradicional de Luanchuan van assistir a la cerimònia de lliurament.

20190403091034_647

Àrea funcional interior del vehicle d'examen sanitari multifuncional ORICH

Luanchuan va invertir 10.3 milions de RMB per oferir un examen físic gratuït a més de 50,000 persones grans de més de 60 anys i vilatans pobres. Els dos vehicles mèdics s'utilitzen per realitzar els exàmens físics gratuïts a més de 40,000 persones grans, la qual cosa rep una bona valoració de tots els cercles. L'agència de notícies Xinhua ho va informar exclusivament a la portada del seu Xinhua Daily Telegraph.

20190403091116_763

Informe de primera pàgina de l'agència de notícies Xinhua

Un vehicle mèdic gratuït al poble petit

20190403091228_162

Vehicle mèdic ORICH al poble de Huangbai, ciutat de Miaozi, comtat de Luanchuan

20190403091250_411

Examen de raigs X en vehicle sanitari

20190403091321_383

Examen d'ecografia en vehicle sanitari

20190403091350_729

Examen ECG en vehicle sanitari

20190403091427_849

Mesura de la pressió arterial per als vilatans

20190403091449_608

Examen de sang per als vilatans
Consulteu el nombre d'institucions mèdiques i sanitàries nacionals a finals de maig de 2017 emès pel Centre d'Informació Estadística de la Comissió Nacional de Salut i Planificació Familiar, a finals de maig de 2017, el nombre d'institucions mèdiques i sanitàries a tot el país havia arribat a 988,000. . Tanmateix, en algunes zones remotes, els serveis mèdics encara són inconvenients. L'estat ha invertit molt per comprar els dispositius mèdics. En moltes àrees, els hospitals de comtat s'han equipat amb diversos dispositius mèdics de gamma alta, com ara TC, RMN i MBI. No obstant això, a causa de diversos factors complicats com el trànsit, moltes persones del nivell primari no tenen accés als serveis mèdics. Les institucions mèdiques a tots els nivells necessiten una bona manera de resoldre el problema de mobilitat dels recursos de maquinari mèdic, de manera que els vehicles mèdics mòbils són el que volen.
El valor bàsic dels serveis mèdics no és que la TC sigui de 128 files o la RMN sigui 3T, però l'atenció mèdica està al vostre costat quan la necessiteu.
ORICH Medical Device està disposat a treballar amb altres institucions mèdiques per conduir el vehicle mèdic ORICH a tots els racons on sigui necessari.