Tots els pobles

Notícies

Estàs aquí : Inici> Notícies

Veus com aquests vehicles protegeixen els atletes de gel xinesos "armats fins a les dents"?

Temps: 2023-05-25 Accessos : 29

Per tal de garantir el bon progrés dels Jocs Olímpics d'Hivern, cada àrea de competició està equipada amb equips de suport mèdic professional i vehicles mòbils de diagnòstic i tractament polivalents. Per exemple, el vehicle mòbil d'examen mèdic DR, el vehicle mòbil CT, el vehicle mòbil de tractament oral i el vehicle mòbil de cirurgia proporcionats per ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd. es troben a tota l'àrea de competició. No només es pot adonar del punt d'estancament, la inspecció de proves de circuits, la inspecció de salut i la capacitat de realitzar una cirurgia d'emergència senzilla, problemes complexos difícils, es pot aconseguir amb hospital de trànsit, hospital de punt fix i experts distingits i comunicació en temps real entre experts mèdics. , tot ha compartit els registres de salut dels atletes, els resultats d'exàmens, l'expedient mèdic, les dades d'imatge, donen suport a la consulta remota més, realitzeu realment tot el procés per obrir el canal de tractament per als atletes, construïu una sòlida línia de seguretat en l'entrenament i defensa de la salut de l'esportista.

El vehicle d'examen físic mòbil d'ORICH Medical està equipat amb un sistema de radiografia digital DR, equip d'examen d'ultrasò Doppler color, sala d'audiometria elèctrica, examen d'electrocardiograma, examen de la funció pulmonar i altres equips, emergència ambulatòria integrada, examen de recollida de sang, DR, examen d'ecografia, examen d'electrocardiograma, examen de la funció pulmonar i altres funcions, si un esportista es lesiona en un accident durant la competició, accés a examen i tractament immediats.

Com a membre de l'equip de seguretat mèdica dels Jocs Olímpics d'hivern de Pequín de 2022, ORICH Medical ha estat fent un avenç continu des de la seva creació. Després de 19 anys d'esforços, ORICH Medical s'ha convertit en un fabricant professional d'equips d'imatge mèdica al món i un proveïdor líder de vehicles mèdics mòbils a la Xina. Ha superat la certificació FAD als Estats Units, la certificació CE a la Unió Europea i la certificació GOST a Rússia. Ha obtingut la qualificació de proveïdor qualificat de les Nacions Unides. En la lluita contra la COVID-19 el 2020, la Xina va proporcionar diversos vehicles mòbils de TC i diversos equipaments mèdics per a Wuhan, va donar un vestit de protecció a l'hospital central de Wuhan i màscares a la Comissió d'Educació de Tianjin i va fer contribucions més poderoses al benestar públic amb els seus èxits professionals.